GratisRecept

Andijviestamppot met danablue

Herkomst
Nederland
Categorie
Stamppotten
Bereidingstijd
30 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1,5 kilogramkruimig kokende aardappelen, geschild en in stukken
  • 750 gram panklare andijvie
  • zout
  • 1 deciliter melk
  • 40 gram boter
  • 200 gram Arla danablue, in stukjes
  • 1 tot 2 eetlepels (grove) mosterd
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Kook de aardappelen in water met zout in ongeveer 20 minuten gaar en giet ze af. Stamp ze daarna fijn. Breng de melk aan de kook en stamp het met de boter door de aardappelen. Schep de andijvie erdoor en warm de stamppot al omscheppend op een laag vuur goed door. Schep de kaas erdoor en breng de stamppot op smaak met de mosterd en peper en zout.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »