Bagels met verse roomkaas en notenconfiture
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Lunchgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 45 gram walnoten
- 4 eetlepels abrikozenjam
- 4 abrikoosjes (Aarts), uitgelekt
- 100 gram mascarpone
- 4 bagels
BEREIDINGSWIJZE
Maak de noten in een keukenmachine fijn en roer ze door de abrikozenjam. Snijd de abrikozen in partjes. Roer de mascarpone los.
Verwarm de bagels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen en snijd ze open. Bestrijk de onderzijde dik met de mascarpone en verdeel het notenmengsel en de abrikozenpartjes erover. Sluit de bagels en serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »