Feestelijke Paaskoffie
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Paasgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 deciliter slagroom
- gemalen nootmuskaat
- 1/2 eetlepel poedersuiker
- 2 deciliter advocaat
- 1/2 liter versgezette koffie
BEREIDINGSWIJZE
Klop de slagroom met de poedersuiker stijf. Verdeel de advocaat over 4 koffieglazen. Schenk de hete koffie er voorzichtig over de bolle kant van een lepel op, zodat de advocaat in een laag onderin de glazen blijft.
Verdeel de slagroom over de glazen en bestuif met een beetje nootmuskaat. Lekker met een kletskopkoekje of een met advocaat gevuld chocolaatje.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »