Gegratineerde andijviestamppot
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 struik andijvie (ongeveer 500 gram)
- 1 bakje kastanjechampignons (250 gram)
- 1 ui
- 2 eetlepels boter
- 1 pak puree voor stamppot (2 zakjes)
- 2 zakjes gemalen kaas (slankie 25+ licht pittig, a 100 gram)
BEREIDINGSWIJZE
De andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. De champignons schoonvegen en in plakjes snijden. De ui pellen en snipperen. De grill voorverwarmen. In een koekenpan de boter verhitten. De ui en de champignons 5 minuten bakken. Intussen de puree maken volgens de gebruiksaanwijzing. De puree mengen met de andijvie en de helft van de kaas en overscheppen in een ingevette ovenschaal. De champignons pittig op smaak brengen met zout en peper. De champignons over de stamppot verdelen en bestrooien met de rest van de kaas. De schotel tenslotte onder de grill in 3 minuten gratineren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »