Gekookte witlof
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilogram witlof
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 2 theelepel citroensap
- 2 eetlepels vloeibare bakboter
BEREIDINGSWIJZE
Maak de struikjes witlof schoon. Houd ze heel of snijd ze in boogjes.
Zet de witlof op in een laagje koud water met 1/2 theelepel zout en het citroensap. Breng op een hoog vuur aan de kook. Zet het vuur laag en laat de witlof in 10 tot 15 minuten gaar worden. Giet de witlof af en schud ze op met de vloeibare boter. Breng op smaak met wat zout, peper en nootmuskaat.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »