Geroosterde aardappel ui
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Aardappelgerechten
- Bereidingstijd
- 1 uur en 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 grote (rode) ui
- 2 aardappelen
- olie
- 100 gram zachte boter
- 2 teentjes knoflook
- zout
- peper
- tijm
BEREIDINGSWIJZE
Snijd 1 grote (rode) ui in vier parten en haal dan de schil eraf. Nu kunnen de uipartjes niet uit elkaar vallen. Was 2 aardappelenen snijd deze in 4 tot 6 parten. Leg de ui en aardappelen in een met olie ingevette ovenschaal. Meng in een kommetje 100 gram zachte boter met twee teentjes knoflook in stukjes, zout, peper en eventueel tijm. Schep dit over de ui- en aardappelparten. Zet de ovenschaal ongeveer 1 uur in de oven van 180 graden C.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »