Kerriestamppot met hamburgers
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Stamppotten
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilo aardappels (kruimig)
- 600 gram Chinese kool
- 1 ui
- 5 eetlepels boter of margarine
- 2 eetlepels kerriepoeder
- 2 schaaltjes (vegetarische) hamburgers (elk 150 gram)
- 2 deciliter melk
- 4 eetlepels shasliksaus
BEREIDINGSWIJZE
Schil de aardappels, snijd ze in stukken, was ze en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Maak de kool schoon en snijd ze in repen. Pel en snipper de ui. Verhit in een braadpan 2 eetlepels boter. Bak de ui met de kerrie ongeveer 2 minuten. Voeg de kool toe en bak het ongeveer 5 minuten mee. Verhit intussen in een koekenpan de rest van boter. Bereid de hamburgers volgens de gebruiksaanwijzing. Stamp de aardappels. Schep de kool en de melk door de aardappels tot een smeuïge stamppot. Serveer de stamppot met de hamburgers en de saus.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »