Meergranenbrood met geitenkaas
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Ontbijt
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 sneetje donker meergranenbrood
- boter
- 1 theelepel zachte mosterd
- 3 of 4 dunne plakjes Hollandse geitenkaas
- toefje tuinkers
BEREIDINGSWIJZE
Bestrijk het brood met boter en de mosterd. Schaaf 3 tot 4 dunne plakjes van een stuk Hollandse geitenkaas en leg deze losjes op het brood. Steek er kleine toefjes tuinkers tussen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »