Omelet met champignons
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Eiergerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 eieren
- 1 deciliter melk
- 500 gram champignons
- 1 ui
- 4 eetlepels vloeibare boter
- zout
- peper
- bieslook
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de champignons in plakjes, snipper de ui fijn. Verwarm de vloeibare margarine in een pan met anti-aanbaklaag en fruit de ui en de champignons ongeveer 2 minuten aan. Klop in een kom de eieren los met de melk, zout en peper. Giet de eieren over de champignons en houd alles rustig in beweging met een spatel. Als het ei begint te stollen, schuif je alles naar één helft van de pan, stop met roeren en laat de omelet zachtjes een beetje gaar worden. Het is de bedoeling dat de omelet van binnen nog een beetje zacht (sappig) blijft. Keer de pan nu om op een schaal zodat de mooie ovaal gevormde omelet op de schaal valt. Eventueel bieslook erover strooien.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »