GratisRecept

Omeletrolletjes met verse roomkaas en ham

Herkomst
Nederland
Categorie
Hapjes
Bereidingstijd
1 uur en 25 minuten
Porties
6
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 6 eieren
  • 2 eetlepels kerriesaus
  • 4 eetlepels melk
  • zout
  • peper
  • 30 gram boter
  • 100 gram ham
  • 200 gram zachte verse roomkaas
  • 2 eetlepels fijngehakte bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Klop in een kom de eieren los met de kerriesaus, 2 eetlepels melk en zout en peper. Verhit 10 gram boter in een koekenpan en laat 1/3 van het eimengsel over de panbodem uitvloeien. Bak de omelet ongeveer 3 minuten op een halfhoog vuur tot de bovenkant gestold is. Laat de omelet op een bord glijden. Bak op dezelfde manier nog twee omeletten. Hak de ham heel fijn. Roer in een kom de verse roomkaas los met 2 eetlepels melk. Roer de ham en de bieslook erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Bestrijk de omeletten met het roomkaasmengsel en rol ze stevig op. Laat de omeletten in de koelkast minstens 1 uur opstijven. Snijd de omeletten schuin in plakken van ongeveer 2 cm. dik. Leg de omeletrolletjes op een schaal.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »