GratisRecept

Pandanrijst met avocado en geroosterde pinda

Herkomst
Thailand
Categorie
Rijstgerechten
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1 limoen
  • 350 gram pandanrijst
  • zout
  • 1 rijpe avocado
  • 50 gram zoute pinda’s
  • 3 eetlepels koriander, fijngehakt

BEREIDINGSWIJZE

Boen de limoen onder stromend water schoon en rasp de groene schil dun af. Pers er 1 eetlepel van het sap uit. Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Maak intussen de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Schep het limoensap erdoor. Rooster de pinda’s in een droge koekenpan totdat ze gaan geuren. Schep de avocado, de pinda’s en de limoenrasp door de rijst en bestrooi met de koriander.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »