GratisRecept

Spruitjesstamppot met kaasgehaktballen

Herkomst
Nederland
Categorie
Stamppotten
Bereidingstijd
45 minuten
Porties
2
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 100 gram licht belegen kaas
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 50 gram Roquefort
  • 6 eetlepels paneermeel
  • 1 fijngehakte rode peper
  • 300 gram half-om-half gehakt
  • 4 tomaten in blokjes gesneden
  • 1 deciliter runderbouillon
  • 600 gram aardappelen
  • 300 gram spruiten
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 3 deciliter melk
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • zout

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de kaas in blokjes en meng het samen met het paneermeel en de rode peper door het gehakt. Maak er 2 gehaktballen van en bak ze. Voeg de tomaten toe en blus het af met de bouillon. Laat de gehaktballen 30 minuten sudderen.
Kook de aardappelen. Snijd de spruiten in vieren en bak ze 6 minuten.
Laat de aardappelen uitstomen en doe de melk erbij. Zet de pan op het vuur en stamp de aardappelen tot puree. Voeg de gebakken spruiten toe en stamp deze er doorheen. Voeg de kaneel toe en breng het gerecht op smaak met zout. Serveer met de gehaktbal.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »