GratisRecept

Bourgondische Fondue

Herkomst
Frankrijk
Categorie
Fondue
Bereidingstijd
2 uur en 50 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 800 gram biefstuk
  • 7,5 deciliter (zonnebloem)olie
  • tomatenketchup
  • worcester saus
  • mosterd
  • tomatenpuree
  • kerriesaus met mierikswortel
  • mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap

BEREIDINGSWIJZE

Maak 1/2 liter mayonaise. Verdeel deze in 4 gelijke delen. Voeg bij het eerste deel een eetlepel mosterd. Klop en nog wat olie door zodat hij weer wat dikker wordt. Meng door het tweede deel de lepel citroensap, door het derde een eetlepel tomatenpuree en door het vierde een eetlepel kerry. Maak de mierikswortelsaus. Doe alle sauzen in kommetjes, zet de tomatenketchup en worcester saus op tafel. Snijd het vlees in blokjes. Sauteer ze in een fonduepannetje met de hete olie, gestoken aan een fonduevorkje. U kunt hier salades naar smaak bij geven en stokbrood met boter.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »