Bruschette met sardientjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 schoongemaakte verse sardines
- citroensap
- 2 sneetjes kruidenbrood
- 1 halve teen knoflook
- olijfolie
- waterkers
BEREIDINGSWIJZE
Een lekker avondhapje voor op een warme zomeravond. Leuk om dan zelf verse sardines te roosteren op de barbecue of een grillplaat. Maar met sardines uit blik zijn de crostini’s ook niet te versmaden. Besprenkel per persoon 2 schoongemaakte verse sardines met wat citroensap en rooster ze boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan in 5 tot 8 minuten mooi bruin en gaar. Snijd van een kruidenbrood per persoon 2 sneetjes brood en rooster ze onder de grill goudbruin. Wrijf de sneetjes in met een halve teen knoflook en druppel er wat olijfolie over. Verdeel plukken waterkers over de sneetjes en leg de sardines erop. Druppel er nog wat citroensap over.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »