Carpaccio clubsandwich
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 sneetjes donker volkorenbrood of bruin casinobrood zonder korst
- 1 eetlepel (koelverse) groene pesto
- 75 gram gesneden carpaccio
- 25 gram rucola
- 25 gram oude kaas
- Tip: Verse pesto maak je snel zelf door 15 gram verse basilicum met 1 teentje knoflook, 2 eetlepels pijnboompitten en 1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas of oude kaas in een blender te pureren en er 3 tot 4 eetlepels olijfolie extra vierge door te mengen. Breng de pesto op smaak met zout en peper.
BEREIDINGSWIJZE
Koop kant-en-klare carpaccio of snijd zelf licht aangevroren ossenhaas met een elektrisch mes in flinterdunne plakjes. Rooster per persoon 3 sneetjes donker volkorenbrood zonder korst of bruin casinobrood en bestrijk de sneetjes elk met een halve eetlepel (koelverse) groene pesto en verdeel over 2 sneetjes 75 gram gesneden carpaccio (vleeswaar), 25 gram rucola en 25 gram oude kaas in dunne flinters. Leg deze sneetjes op elkaar op een bord en dek af met het derde sneetje met de pestokant naar beneden. Steek de sandwich met een satéstokje vast.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »