
Ciabatta met parmaham en vijgen
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Sandwiches
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 kleine ciabattabroodjes
- 3 verse vijgen
- Bertolli voor op brood
- 100 gram parmaham
- honing
- versgemalen zwarte peper
- verse tijm
BEREIDINGSWIJZE
Was de vijgen, dep ze droog en snijd ze in plakjes. Snijd de broodjes open en besmeer ze met margarine. Beleg ze met plakjes parmaham en plakjes vijg. Besprenkel ze met een beetje honing, bestrooi met peper en garneer met tijmblaadjes.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »