Djunga
- Herkomst
- Aruba
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- een shaker met ijs
- 60 cc. guave-sap
- 60 cc. jus d’orange
- 30 cc. witte rum (gin kan ook, maar dat smaakt anders)
- 15 cc. Mandarine Napolion
- 15 cc. Galliano (vanille-likeur)
BEREIDINGSWIJZE
Schud alles in de shaker goed door elkaar.
Tip: De gegeven benodigdheden kunnen eenvoudig vergroot of verkleind worden. Zorg er echter voor dat de verhouding hetzelfde blijft: 1/3 sterke drank, 1/3 Guave-sap en 1/3 jus d’orange. De sterke drank moet weer voor 1/2 uit witte rum (of gin) bestaan, en 1/4 uit Galliano (vanille-likeur) en 1/4 Mandarine Napolion.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »