Erwtenbonensoep
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 pakje erwtensoep
- 400 gram erwtensoepgroenten
- 1 rookworst van 275 gram
- 1 kleine pot bruine bonen van 350 gram, uitgelekt
- mosterd
- 8 sneetjes roggebrood
- 1/2 eetlepel sambal oelek
BEREIDINGSWIJZE
Wel de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Voeg de soepgroenten toe en kook de soep nog ongeveer 10 minuten op een laag vuur. Snijd de worst in dunne plakjes. Beleg het met mosterd bestreken roggebrood met de plakjes worst.
Schep de rest van de worst met de bruine bonen en de sambal door de soep. Voeg als de soep te dik is een beetje extra water toe. Serveer de soep met het roggebrood.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »