Erwtenpuree
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 koppen bevroren doperwtjes
- 10 gram boter
- zout
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Stoom, bereid in de magnetron of kook zachtjes 2 koppen bevroren doperwtjes. Laat ze uitlekken en pureer ze met een vork. Voeg 10 gram boter, zout en versgemalen peper naar smaak toe. Omroeren en warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »