Fries roggebrood met kersenjam
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 sneetje donker roggebrood
- kersenjam
- 1 flinke lepel Hüttenkäse
- 1 theelepel vanillesuiker
BEREIDINGSWIJZE
Snel en superlekker! Dit hapje voor bij de koffie maak je echt in een minuut! Snijd een sneetje donker roggebrood diagonaal door en bestrijk de helften met kersenjam. Schep op 1 helft een flinke lepel Hüttenkäse vermengd met 1 theelepel vanillesuiker en leg de ander helft van het roggebrood met de jamkant naar beneden erop.
Variatietip:
Vervang de kersenjam door bosvruchtenjam of abrikozenjam
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »