Gebakken kalkoentournedos met champignons
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gevogelte
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 kalkoentournedos
- 250 gram kastanjechampignons
- 1 dunne prei
- 2 theelepels kipkruiden
- 6 eetlepels vloeibaar boter voor bakken en braden
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels peterselie, fijngeknipt
BEREIDINGSWIJZE
Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren. Maak de prei schoon en snijd hem in flinterdunne ringetjes. Wrijf de kalkoentournedos in met kipkruiden. Verwarm 3 eetlepels vloeibare boter in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in 8 tot 10 minuten op een matig hoog vuur bruin en gaar, keer ze regelmatig. Verwarm 3 eetlepels vloeibare boter in een wok en bak de champignons op hoog vuur mooi bruin, laat het vocht verdampen. Schep de sojasaus en prei erdoor en roerbak nog 2 minuten. Schep de peterselie erdoor. Leg de kalkoentournedos op vier warme borden en schep de champignons erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »