
Geroosterde aubergineplakken
- Herkomst
- Zuidafrika
- Categorie
- Bijgerechten
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 stuks aubergine
- 1 eetlepel fijngehakte oregano
- zout
- olijfolie
BEREIDINGSWIJZE
Snijd een stukje van de uiteinden van de aubergines. Snijd ze in de lengte in zo dun mogelijke plakken. Bestrooi de plakken met zout en leg ze ongeveer een half uur in een vergiet. Dep de aubergineplakken droog met keukenpapier. Smeer de plakken aan beide kanten dun in met wat olijfolie. Leg de plakken op de barbecue en rooster ze enkele minuten aan beide kanten. Haal de plakken van de barbecue en bestrooi ze met oregano.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »