GratisRecept

Geroosterde tilapiafilet met tomaten kappertjessaus

Herkomst
Nederland
Categorie
Visgerechten
Bereidingstijd
25 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 4 tilapiafilets van ongeveer 125 gram
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel viskruiden
  • 5 romatomaten
  • 2 bosuitjes
  • 4 eetlepels vloeibare boter voor koken, (roer)bakken en braden
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 eetlepels peterselie
  • zout
  • versgemalen peper

BEREIDINGSWIJZE

Laat de grillpan goed heet worden. Besprenkel de tilapiafilets met citroensap en wrijf ze in met viskruiden. Laat ze even liggen. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Bestrijk de tilapiafilets rondom met 2 eetlepels vloeibare boter en rooster ze in de grillpan in 8 tot 10 minuten mooi bruin en net gaar, keer ze halverwege als ze vanzelf van de ribbels loslaten.
Verwarm 2 eetlepels vloeibare boter in een koekenpan en stoof de tomaatblokjes met bosuitjes in 3 tot 5 minuten zachtjes gaar. Schep de kappertjes erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de tilapiafilets op vier warme borden en schep de tomaten-kappertjessaus erover.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »