Gevulde reuzenchampignons
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 35 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 12 reuzenchampignons
- ½ eetlepel olie
- 2 plakjes ontbijtspek
- 1 bosuitje, fijngehakt
- 50 gram MonChou
- 1 losgeklopt ei
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
- 6 eetlepels geraspte pizzakaas (zakje)
- peper
- zout
- paneermeel
BEREIDINGSWIJZE
Borstel de champignons schoon, breek de steeltjes eruit en hak ze fijn. Verhit de olie en bak 2 in reepjes gesneden plakjes ontbijtspek met de fijngehakte steeltjes en het bosuitje 3 minuten al omscheppend lichtbruin. Neem de pan van het vuur. Roer de MonChou, met het ei, peterselie, 3 eetlepels geraspte pizzakaas en de peper en zout naar smaak los en schep het bosuimengsel erdoor. Strooi een beetje paneermeel in de champignonhoedjes en vul ze met het mengsel. Zet ze in een ingevet ovenschaaltje en bestrooi ze met 3 eetlepels geraspte pizzakaas. Bak ze in een voorverwarmde oven (175 graden C) in ongeveer 25 minuten goudbruin en gaar.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »