Gevulde sweetbites
- Herkomst
- Spanje
- Categorie
- Tapas gerechten
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 3 x 2 sweetbites (oranje minipaprika)
- 1 sinaasappel, schoongeboend
- 1 zakje verse koriander
- 100 gram feta (kaas)
- 1 eetlepel pijnboompitten
- mespunt korianderpoeder
- bakblik
BEREIDINGSWIJZE
Halveer de sweetbites in de lengte en kook ze 5 minuten. Giet de paprika’s af en spoel ze onder koud stromend water. Rasp de helft van de oranje schil van de sinaasappel. Neem van de koriander de blaadjes van de steeltjes, houd 12 blaadjes apart voor de garnering en snijd de rest fijn. Verkruimel de feta en meng die met de sinaasappelrasp, gesneden koriander, pijnboompitten, korianderpoeder en peper naar smaak. Vul de paprikahelften met het fetamengsel. Leg de gevulde paprika’s eventueel op een bakplaat en verwarm ze 10 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 225 graden C. Garneer het met blaadjes koriander.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »