
Kersentaart
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Gebak
- Bereidingstijd
- 3 uur en 15 minuten
- Porties
- 8
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 4 blaadjes gelatine
- 1 pak lange vingers
- 300 gram MonChou
- 75 gram basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 mililiter slagroom
- 1 blik kersenvlaaivulling
BEREIDINGSWIJZE
Week de gelatine 10 min. in ruim koud water. Verdeel de lange vingers over de bodem van een springvorm van 22 centimeter doorsnede. Klop met de mixer de MonChou met de suiker en vanillesuiker tot een glad mengsel. Klop in een aparte schaal de slagroom stijf. Los de uitgeknepen gelatine op in 3 eetlepels warm water. Schep eerst de gelatine door de MonChou en daarna de slagroom. Verdeel het mengsel over de bodem van lange vingers en strijk de bovenkant glad. Verdeel hierover de kersenvlaaivulling. Laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »