Kokostoetje
- Herkomst
- Antillen
- Categorie
- Desserts
- Bereidingstijd
- 25 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 deciliter gecondenseerde volle melk met suiker
- 1,5 deciliter kokosmelk
- 1 schijven ananas
- 4 eetlepels sinaasappellikeur
- 1 sinaasappel
- 2 eiwitten
- 4 blaadjes munt
BEREIDINGSWIJZE
Breng de gecondenseerde melk met de kokosmelk aan de kook en laat het op een laag vuur 5 minuten koken. Laat het in een bak met ijskoudwater helemaal afkoelen. Roer het regelmatig om. Snijd intussen de ananas in stukjes. Verdeel ze over 4 grote glazen of coupes en druppel de likeur erover. Boen de sinaasappel schoon, snijd er 4 dunne plakken uit en snijd ze tot de kern in. Klop de eiwitten stijf en spatel het kokosmengesel erdoor. verdeel het mengsel over de glazen en zet de sinaasappelplakken op de randen van de glazen. Garneer het met de munt.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »