Mais aardappel beignets
- Herkomst
- India
- Categorie
- Oudejaarsgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 grote aardappelen, geschilt en geraspt
- 250 gram maiskorrels uit blik, uitgelekt
- 4 eieren, losgeklopt
- 1/2 kop paneermeel
- 6 lente-uitjes, fijngehakt
- 1 theelepel garam masala
- 4 eetlepels olie
- dipsaus:
- 8 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepels munt, fijngehakt
- 2 theelepels zoete chilisaus
BEREIDINGSWIJZE
Rasp de geschilde aardappelen en laat deze uitlekken op keukenpapier. Vermeng de aardappel, mais, ei, paneermeel en garam masala in een middelgrote kom. Verhit 2 eetlepels olie in een pan met een zware bodem. Doe steeds 1 eetlepel van het mengsel in de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin in 2 minuten op een matig vuur. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
De Dipsaus: vermeng de yoghurt, munt en chilisaus in een kom en serveer dit bij de aardappelbeignets.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »