Makreelcreme
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 6
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 100 gram gerookte makreelfilet
- 3 eetlepels mayonaise
- 1/2 eetlepel mierikswortel (potje)
- 1/2 eetlepel citroensap
- 18 snackcups of ronde toastjes
- 6 gedroogde tomaatjes, in reepjes
- staafmixer
BEREIDINGSWIJZE
Verwijder het vel van de makreelfilet, snijd de vis in stukken en pureer ze met een staafmixer, samen met de mayonaise, mierikswortel en het citroensap. Breng de crème op smaak met peper. Bewaar het tot gebruik in een afgesloten bakje. Leg 18 snackcups of ronde toastjes op een schaal en schep de makreelcrème erin. Verdeel de tomaatreepjes erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »