
Meloen met serranoham
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Voorgerechten
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 rijpe suikermeloen
- 9 plakken Serranoham
- peper
- citroensap
- waterkers
BEREIDINGSWIJZE
Zorg dat de meloen goed gekoeld is. In ongeveer 6 stukken snijden, de pitten verwijderen en schillen. Wikkel elk stukje meloen in de Serranoham, bedruppel deze met wat citroensap en strooi er wat vers gemalen peper overheen. Maak van de 3 overgebleven plakken ham een soort roosjes en gebruik wat waterkers om de schaal te garneren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »