
Minikaastaartjes met cranberrymarmelade
- Herkomst
- Denemarken
- Categorie
- Tussendoortje
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 10
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels marmelade
- 2 eetlepels cranberrycompote (Royal Mail)
- 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- 100 gram Danish blue, verkruimeld
- 1 dunne prei, in dunne ringetjes
- 1 bekertje creme fraiche a 125 mililiter
- 3 eetlepels bieslook, fijngeknipt
BEREIDINGSWIJZE
Roer de marmelade met de cranberrycompote door elkaar. Snijd de plakjes bladerdeeg in vieren en bekleed er de ingevette holletjes van een mini-muffin bakvorm mee. Schep de Danish blue met de prei en de creme fraiche door elkaar en vul de holletjes ermee. Bak de taartjes in de voorverwarmde oven (200 graden C) in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar. Lepel er een klein beetje van de cranberrymarmelade op en strooi de bieslook erover.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »