Minipasteitjes met garnalenragout
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 150 gram Noorse garnalen
- 2 bosuitjes
- 1 eetlepel boter
- 1/4 liter melk
- 1 zakje basilicumroomsaus
- 2 pakjes mini-pasteibakjes (of Haust snack cups)
- 2 eetlepels fijngehakte basilicum of peterselie
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 175 graden C. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in flinterdunne ringetjes. Verhit de boter in een pan en fruit de helft van de uiringetjes 1 min. zachtjes aan. Voeg de melk toe en klop de sauspoeder erdoor. Breng de saus al roerende aan de kook en laat deze ongeveer 3 minuten zachtjes sudderen. Zet de pasteibakjes op de bakplaat en verwarm ze in ongeveer 5 minuten in de oven. Houd 24 garnalen apart. Hak de rest van de garnalen in stukjes en roer ze samen met de basilicum door de saus. Warm de saus nog ongeveer 3 minuten zachtjes door.
Schep de garnalenragout in de pasteibakjes of snackcups met uiringetje en een garnaal.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »