
Peterselie met ansjovisboter
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Barbeque gerechten
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 10
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 125 gram zachte roomboter
- 4 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
- 2 ansjovisfilets (uit blikje), fijngesneden
- 2 theelepels versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Kneed met koele handen alle ingrediënten goed door elkaar. Maak er een rol van en wikkel deze in plasticfolie. Leg hem tot gebruik in de koelkast.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »