Pinky
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Cocktails
- Bereidingstijd
- 5 minuten
- Porties
- 1
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- Per glas
- 4 centiliter vodka
- 4 centiliter ananassap
- ijsblokjes
- 2 centiliter bosaardbeienlikeur
- tonic om bij te vullen
- 1 physalis (ananaskers)
BEREIDINGSWIJZE
Doe een paar ijsblokjes in de shaker en giet er de vodka en de ananassap bij. Schud flink tot het drankje goed gekoeld is. Zeef het in een flûte. Giet er aardbeienlikeur in en vul bij met een goed gekoelde tonic. Snijd het kapje van een ananaskers in langs de nerven en maak er een ster van. Zet die op de rand van het glas.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »