Pittige linzensoep
- Herkomst
- India
- Categorie
- Soepen
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 2 eetlepels olie
- 1 zakje ratatouillegroenten (mix 400 gram)
- 2 eetlepels milde Indiase kerriepasta (pot)
- 4 deciliter gezeefde tomaat
- 2 blikjes linzen (400 gram)
- 150 gram kipfilet (vleeswaar)
- 1/3 zakje verse koriander (15 gram)
BEREIDINGSWIJZE
In een wok de olie verhitten. De groentemix op een hoog vuur al roerbakkend ca. 3 min. bakken. De kerriepasta erdoor roeren. De tomaat erbij schenken en al roerend aan de kook brengen. De linzen met vocht toevoegen en op een laag vuur nog ca. 3 min. verwarmen. 2 plakjes kipfilet achterhouden, de rest in dunne repen snijden. De repen kipfilet door soep roeren. De soep in vier borden scheppen, de resterende plakjes kipfilet dubbelgevouwen erop leggen en koriander erboven fijnknippen.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »