Roergebakken kool en lenteui
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 kleine groene kool
- 2 theelepels olijfolie
- 20 gram boter
- 2 lente-uitjes
BEREIDINGSWIJZE
Hak 1/2 kleine groene kool fijn. Verhit 2 theelepels olijfolie en 20 gram boter in een zware koekenpan of wok. Voeg de kool en 2, in ringetjes gesneden, lente-uitjes toe. Roerbak 2 tot 3 minuten tot alles net gaar is. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »