GratisRecept

Roergebakken kool en lenteui

Herkomst
Nederland
Categorie
Groentegerechten
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1/2 kleine groene kool
  • 2 theelepels olijfolie
  • 20 gram boter
  • 2 lente-uitjes

BEREIDINGSWIJZE

Hak 1/2 kleine groene kool fijn. Verhit 2 theelepels olijfolie en 20 gram boter in een zware koekenpan of wok. Voeg de kool en 2, in ringetjes gesneden, lente-uitjes toe. Roerbak 2 tot 3 minuten tot alles net gaar is. Warm serveren.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »