Sinaasappel tijmsaus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Saus
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 15 gram boter
- 2 eetlepels (gedroogde) tijm
- 1 deciliter gevogeltefond (pot)
- 1 deciliter kruidenbouillon
- 2 deciliter sinaasappelsap
- 1/8 liter creme fraiche
- zout
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Verhit de boter en fruit het sjalotje. Roer de tijm, de fond, de bouillon en het sinaasappelsap erdoor en laat de saus een paar minuten inkoken tot ongeveer de helft is overgebleven. Roer de creme fraiche erdoor en laat de saus nog iets inkoken. Breng de saus tenslotte op smaak met zout en peper.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »