
Soep van broccoli met zalmballetjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Bereidingstijd
- 30 seconden
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram broccoli
200 gram zalm
2 teentjes knoflook, gesnipperd
1 eetlepel boursin cuisine
1,5 kippenbouillonblokje
1 ui, gesneden in ringen
3 preiwitten, gesneden in ringen
handvol bieslook
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
BEREIDINGSWIJZE
Wrijf een pan in met olijfolie. Fruit daarin de ui en preiwit.
Was de broccoli en verdeel ze in roosjes.
Voeg deze in de pan bij de ui en prei, samen met het de kippenbouillon (gemaakt van het kippenbouillonblokje en heet water) en de gesnipperde knoflook.
Hak de zalm, de Parmezaanse kaas en de boursin in de blender en maak van dit mengsel balletjes.
Mix de soep. Doe er kort voor het opdienen de balletjes in. De soep mag nu niet meer koken. De balletjes moeten erin pocheren en niet te lang, want dan worden ze droog. Garneer de soep met verse bieslook.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »