Sperziebonen met hollandaise saus
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 20 sperziebonen
- 2 eierdooiers
- 150 gram boter
- 3 theelepels citroensap
- zout
- versgemalen peper
BEREIDINGSWIJZE
Haal 20 sperziebonen af. Stoom ze net gaar. Meng 2 eierdooiers in de mixer. Voeg langzaam, nog mixend, 150 gram gesmolten boter toe tot het mengsel dik en romig is. Voeg dan 3 theelepels citroensap toe. Breng de saus op smaak en versgemalen peper. Schep de saus over de warme bonen en serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »