Spinaziesalade met zoete chili
- Herkomst
- Thailand
- Categorie
- Salades
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 500 gram verse spinazie
- 3 theelepels sesamolie
- 2 theelepels ketjap (kan gluten bevatten)
- 1 eetlepel chilisaus
- 1 theelepel visfond
- 2 eetlepel koriander
BEREIDINGSWIJZE
Hak 500 gram verse spinazie fijn. Verwarm 3 theelepels sesamolie, 2 theelepels ketjap, 1 eetlepel chilisaus en 1 theelepel visfond in een pannetje. Bak alles 1 minuut. Voeg 2 eetlepels verse koriander toe. Schep deze door de spinazie. Serveer koel.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »