Varkensoesters met gemengde groenten
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Vleesgerechten
- Bereidingstijd
- 30 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 prei
- 2 wortels
- 4 (middelgrote) aardappels
- 4 varkensoesters a 40 gram
- zout
- peper
- 1 eetlepel olie
- 2 deciliter groentebouillon (van een tablet)
- 4 eetlepels zure room
- kervel
BEREIDINGSWIJZE
Maak de prei en wortels schoon en snijd ze fijn. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Wrijf de varkensoesters in met zout en peper naar smaak. Verwarm olie in een pan bak hierin de varkensoesters aan beide zijden snel bruin. Haal het vlees uit de pan en houd het warm.
Bak de groenten in het achtergebleven vet, voeg de groentebouillon toe en laat de groenten ongeveer 10 minuten, afgedekt, sudderen.
Roer de zure room door de groenten en breng het geheel op smaak met zout en peper. Garneer de groenten met kervel en serveer met de varkensoesters.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »