Vegetarische minipizza
- Herkomst
- Italie
- Categorie
- Vegetarisch
- Bereidingstijd
- 40 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 eetlepel olie
- 1 kleine groene paprika, in dunne reepjes
- 150 gram champignons, in dunne plakjes
- 1 middelgrote courgette, in dunne plakjes
- 4 minipizzabodems
- 1,5 deciliter Napolitaanse pastasaus
- 400 gram artisjokken uit blik, uitgelekt en in 4 stukken gesneden
- 130 gram maiskorrels uit blik, uitgelekt
- 1 kop mozzarellakaas, geraspt
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de oven voor op 210 graden C. Vet 2 bakplaten licht in met gesmolten boter of olie. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de paprika, champignons en de courgette ongeveer 3 minuten op een matig vuur. Laat dit afkoelen. Bestrijk de pizzabodems met de pastasaus. Bedek ze met de gebakken groenten, de artisjokken en de mais. Bestrooi ze daarna met mozzarellakaas. Leeg de pizza's op de ingevette bakplaten en bak deze 15 tot 20 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten en de bodem krokant is. Warm serveren.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »