Witlof in de wok
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Slank en Fit
- Bereidingstijd
- 10 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 6 stuks witlof
- 1 eetlepel oestersaus
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 1/2 eetlepel suiker
- peper, versgemalen
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Was de witlof, maak deze schoon en dep het daarna droog. Snijd de struikjes eerst in vieren, haal de bittere kern eruit en snijd ze daarna in reepjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de witlof 3 minuten op een halfhoog vuur. Roer daarna de suiker erdoor en laat deze smelten. Voeg vervolgens de oestersaus toe en schep het op een halfhoof vuur er door heen. Breng het tenslotte op smaak met zout en peper.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »