
Worststicks met aardbeien en kiwi
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Koken voor de kleintjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 2
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 50 gram grillworst (aan één stuk)
- 50 gram leverworst (aan één stuk)
- ½ kiwi
- 6 kleine aardbeien
- sateprikkers
- dillemosterddip:
- 2 eetlepels grove mosterd
- 1 theelepel honing
- 1 theelepel fijngehakte dille
- 2 eetlepels slaolie.
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de grillworst en de leverworst elk in 2 dikke plakken en de plakken in vieren. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Schil de halve kiwi, snijd hem in 2 partjes en snijd de partjes in drieën. Rijg om en om stukjes worst en fruit aan 2 lange of 4 korte sateprikkers.
Gevorderde snoepers zullen smullen van de worststicks gedipt in dillemosterd: Mix de mosterd, honing, dille en slaolie tot een dipsaus.
Ook lekker is een dip van gepureerde aardbeien, gezoet met wat honing.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »