Hoe kan ik het beste vlees ontdooien?
Vlees ontdooien kan het beste langzaam gebeuren. Leg het bevroren vlees op een (afgedekt) bord of in een schaal in de koelkast, 1 dag voordat u het wilt gebruiken. Het vlees kan zo de vrijkomende vleessappen geleidelijk opnemen en blijft daardoor sappig. Spoel het overgebleven vleesnat altijd direct weg, dit kan bacteriën bevatten. Leg vlees nooit in warm water, op de verwarming of in de zon om te ontdooien. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van het vlees.
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »