Gesmoorde witlof
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Groentegerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1 kilogram witlof
- 2 eetlepels vloeibare bakboter
- versgemalen peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Maak de witlof schoon door de eventuele bruine bladeren weg te halen, de stronkjes in de lengte door te snijden en de kern eruit te snijden. Was de witlof en laat deze uitlekken. Verwarm de boter in een ruime pan. Voeg de witlof toe en bak deze even al roerbakkend aan. Plaats de deksel op de pan en draai de warmtebon laag. Smoor de witlof in 8 minuten gaar. Maak de witlof af met versgemalen peper en eventueel een snufje zout. Voor een zachtere smaak mengt u 1 eetlepel dunne honing door de gesmoorde witlof.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »