GratisRecept

Brood is een belangrijk basisproduct in onze samenleving. De gemiddelde Nederlander eet dan ook 60 kilo brood per jaar. Het meelproduct dat gemaakt wordt door deeg te bakken, te koken of te stomen bevat vele belangrijke voedingsstoffen. Het basisdeeg bestaat uit meel en water waaraan gist of zuurdesem en in de meeste gevallen nog zout is toegevoegd. Voor speciale broodsoorten worden er nog andere toevoegingen gedaan.
Lees de gehele special “Brood”

In deze nieuwe koffiebonen proef je natuurlijke nuances van bloemen, hinten van specerijen of chocolade. Deze bonen zijn zo rijk aan smaaktonen dat elke liefhebber er iets bijzonders in kan ontdekken. Ontdek het zelf en geef je op voor een koffieproeverij!
Lees de gehele special “Douwe Egberts World of Origins”

Paaseieren en chocoladehazen........... Nu de lente alweer volop aanwezig is en de chocolade-eitjes weer in de schappen van de supermarkt liggen worden we weer herinnerd aan de aankomende feestdagen: Pasen.
Lees de gehele special “Pasen”

Rondom de asperge hangt een mysterieuze sfeer. De groente die maar korte tijd per jaar te verkrijgen is, wordt door sommigen aanbeden en vereerd met namen als het ?witte goud?, de ?koningin der groente?, en ?parels van het land?. Maar waar komt deze aspergeverheerlijking vandaan?
Lees de gehele special “Asperges”

Op 31 oktober is het weer de avond voor Allerheiligen: Halloween. Het is een feest dat de laatste jaren is overgewaaid uit Amerika en hier steeds populairder wordt. Kinderen verkleden zich dan als enge wezens en krijgen snoep bij huizen die versierd zijn met pompoenen en kaarsjes.
Lees de gehele special “Halloween”

GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »