Gevulde champignons
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Hapjes
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 250 gram champignons
- 1 flinke teen knoflook
- 1 theelepel gedroogde rozemarijn
- 1 eetlepel olijfolie
- peper
- zout
BEREIDINGSWIJZE
Verwarm de grill voor. Maak de champignons schoon en haal de steeltjes eruit. Pel het teentje knoflook. Hak de steeltjes met de knoflook en de rozemarijn fijn. Leg de hoedjes omgekeerd in een ovenvaste schaal en verdeel er het knoflookmengsel over. Besprenkel dit met de olijfolie en bestrooi ze met wat zout en peper. Laat de champignons in ongeveer 7 minuten onder de grill zacht worden. Serveer direct.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »