Gevulde vijgen
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Valentijnsgerechten
- Bereidingstijd
- 15 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 10 zachte, droge vijgen
- 30 gram amandelensnippers
- 50 gram gekonfijte citrusvruchten
- 75 gram marsepein
BEREIDINGSWIJZE
Rooster de amandelsnippers licht in een koekenpan. Pureer de gekonfijte citrusvruchten in de keukenmachine. Voeg de marsepein en amandelen toe en zet de machine een paar keer kort aan, zodat de marsepein verkruimelt. Verwijder de steeltjes van de vijgen. Snijd de bovenkant voor de helft kruislings in en vouw de vruchten open. Breng 2 theelepels marsepeinvulling in de vijgen aan. Serveer ze op kamertemperatuur.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »