GratisRecept

Gevulde vijgen

Herkomst
Nederland
Categorie
Valentijnsgerechten
Bereidingstijd
15 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 10 zachte, droge vijgen
  • 30 gram amandelensnippers
  • 50 gram gekonfijte citrusvruchten
  • 75 gram marsepein

BEREIDINGSWIJZE

Rooster de amandelsnippers licht in een koekenpan. Pureer de gekonfijte citrusvruchten in de keukenmachine. Voeg de marsepein en amandelen toe en zet de machine een paar keer kort aan, zodat de marsepein verkruimelt. Verwijder de steeltjes van de vijgen. Snijd de bovenkant voor de helft kruislings in en vouw de vruchten open. Breng 2 theelepels marsepeinvulling in de vijgen aan. Serveer ze op kamertemperatuur.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »