Kaneelrozijnenpoffertjes
- Herkomst
- Nederland
- Categorie
- Koken voor de kleintjes
- Bereidingstijd
- 20 minuten
- Porties
- 4
- Beoordeling
-
- Recensies
- Geen Recensies Recensie plaatsen
INGREDIENTEN
- 1/2 pak poffertjesmix
- 1 eetlepel kaneelpoeder
- 3,5 deciliter melk
- 1 scharrelei (M)
- 2 eetlepels vloeibare margerine
- 75 gram rozijnen, fijngehakt
- poedersuiker of schenkstroop
BEREIDINGSWIJZE
Klop de poffertjesmix met het kaneelpoeder, de melk, het ei, de vloeibare margarine en de rozijnen tot een egaal beslag. Verhit een poffertjespan en vul de holletjes met het beslag. Bak de poffertjes totdat de onderzijde lichtbruin is. Keer ze met een vork en bak ook de andere kant lichtbruin. Ga door tot alle beslag is opgebruikt. Bestrooi de poffertjes naar wens met poedersuiker of serveer ze met schenkstroop.
RECENSIE PLAATSEN
advertentie
hier adverteren?
GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF
De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !voeg je eigen recepten toe
Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!Nu aanmelden »