GratisRecept

Kaneelrozijnenpoffertjes

Herkomst
Nederland
Categorie
Koken voor de kleintjes
Bereidingstijd
20 minuten
Porties
4
Beoordeling
4.5
1
Recensies
Geen Recensies Recensie plaatsen

INGREDIENTEN

  • 1/2 pak poffertjesmix
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 3,5 deciliter melk
  • 1 scharrelei (M)
  • 2 eetlepels vloeibare margerine
  • 75 gram rozijnen, fijngehakt
  • poedersuiker of schenkstroop

BEREIDINGSWIJZE

Klop de poffertjesmix met het kaneelpoeder, de melk, het ei, de vloeibare margarine en de rozijnen tot een egaal beslag. Verhit een poffertjespan en vul de holletjes met het beslag. Bak de poffertjes totdat de onderzijde lichtbruin is. Keer ze met een vork en bak ook de andere kant lichtbruin. Ga door tot alle beslag is opgebruikt. Bestrooi de poffertjes naar wens met poedersuiker of serveer ze met schenkstroop.

   


RECENSIE PLAATSEN

  • Naam
  • Email
  • Reactie
  • Beoordelen


GRATIS CULINAIRE NIEUWSBRIEF

De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten, culinaire nieuwtjes en veel meer. Bovendien als je je nu inschrijft maak je kans op een STOOMOVEN !

voeg je eigen recepten toe

Deel je eigen recepten met ons en maak kans op leuke prijzen, krijg de leukste aanbiedingen en nog veel meer!
Nu aanmelden »